Ruilen en retourneren

Gepersonaliseerde producten kunnen wij helaas niet retour nemen, mits er een fout is gemaakt van onze kant en wij jouw gegevens niet correct hebben overgenomen. Heb je zelf foutieve gegevens ingevuld, kan het product helaas niet worden geretourneerd.
 
Voor niet-gepersonaliseerde producten geldt: 
Wanneer een bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet dan kun je het product/producten binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Je kunt het product terugsturen per post of afgeven in mijn studio in Nieuwstadt. Bij retourzending per post zijn de kosten voor jouw rekening. Als het product helemaal in orde is, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product, onbeschadigd, met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.
LET OP: Voor pakketten die die zijn zoekgeraakt in de post, zonder bewijs van verzending, kunnen wij geen verantwoordelijkheid accepteren. Daarom wordt geadviseerd om retouren met een track&trace terug te sturen.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@studiolanic.nl.